Adatvédelmi nyilatkozat

A Kerekegészség webáruház és közösségi portál adatvédelmi nyilatkozata

A Kerekegészség Kft., Kerekegészség webáruház és közösségi portál üzemeltetője hangsúlyozott figyelmet fordít a weboldalát meglátogató ügyfelek személyes adatainak védelmére. Az adataidat nem adjuk ki másnak, nem adjuk el és nem engedjük, hogy bárki más hozzáférjen vagy bármilyen célra felhasználja. Működésünk során az ügyfelektől tudomásunkra jutott információk megszerzése és feldolgozása során eleget teszünk a személyes adatok gépi feldolgozásáról szóló 1998. évi VI. törvény, a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény, valamint a Polgári Törvénykönyvről szóló 1959. évi IV. törvény vonatkozó rendelkezéseinek. Ezenkívül figyelembe vettük a 2011. évi CXII. törvény az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról („Infotv.”), 1995. évi CXIX. törvény a kutatás és közvetlen üzletszerzés célját szolgáló név- és lakcímadatok kezeléséről, a Strasbourgban, 1981. január 28. napján kelt Egyezmény kihirdetéséről továbbá a 2008. évi XLVIII. törvény a gazdasági reklámtevékenység alapvető feltételeiről és egyes korlátairól rendelkezéseit.

A Kerekegészség Kft. csak olyan személyes adatokat rögzít, melyeket önkéntesen adsz meg. Amennyiben regisztrálás, vásárlás vagy weboldalunk más felhasználási módjai során személyes adatokat adsz meg, abban az esetben hozzájárulsz ahhoz, hogy azokat a Kerekegészség Kft. a hatályos jogszabályi előírásoknak megfelelően nyilvántartsa és kezelje. A weboldalunkon gyűjtött adatokat elsősorban a megrendelés teljesítéséhez, másodsorban általános tevékenységünk fejlesztéséhez használjuk fel. A nyilvántartott adatokat a megrendelések teljesítéséhez szükséges, a szállítást, csomagkézbesítést végző, velünk szerződésben álló cégeken kívül (futár és Pick Pack pont), más harmadik személynek nem adjuk ki. A szállítást végző cégek a webáruházunk által átadott személyes adatokat semmilyen módon nem jogosultak felhasználni, illetve harmadik személyeknek átadni.

Személyes adataid tárolását, felhasználását korlátozhatod, illetve megtilthatod, regisztrációdat megszüntetheted. A hírlevélről is tetszőlegesen bármikor leiratkozhatsz, ha a Fiókom menüpontban, a Profilom fülre kattintva a Hírlevél előtt levő pipát kitörlöd. Kérjük, ha a személyes adataid kezelésével kapcsolatos bármilyen kérdésed, megjegyzésed van, vagy adataid törlését szeretnéd kérni, azt e-mailben (hello@kerekegeszseg.hu) vagy tértivevényes postai levélben (1161 Budapest, Petőfi u. 59.) írd meg nekünk.

Az adatvédelmi szabályzatunk teljes szövege itt található.

Köszönjük, hogy megtisztelsz minket a bizalmaddal!