Aktuális ajánlataink

Csomag ajánlataink

 

A gyorsabb és egyszerűbb rendelés érdekében, adott témában, több termékünket csomagba is összeállítottuk. Ráadásul a csomagár mindig kedvezményesebb, mintha külön-külön válogatnád össze őket. Tekintsd meg csomagjainkat itt >>>

 

 

 

További ajánlataink

 

 

Ha 10.000 Ft felett vásárolsz, akkor választhatsz ajándékot! A Kosárban megjelenik kétféle ajándék (Kerekegészség natúr körömvirág szappan és Kerekegészség fürdőgolyó), a kiválaszt gombra kattintva, 0Ft értékkel beleteszi a virtuális bevásárló kosaradba a kiválasztott ajándékot.

 

 

25.000 Ft (bruttó) feletti megrendelésedet ingyen viszünk házhoz!
Ha 25.000 Ft-ért vagy afölött vásárolsz nálunk, akkor a kiszállítás költségét átvállaljuk, akár futárral kéred a szállítást, akár egy Hozzád közel eső Pick Pack Pontra kéred csomagodat.
Személyes átvétel esetén nem számítunk fel díjat.

 

 

Minden levegőtisztító és hidegpárásító készülék megrendelés mellé 1db eukaliptusz illóolajat küldünk ajándékba. A levegőtisztító, illetve a hidegpárásító készülékek a szoba levegőjét teszik egészségesebbé, illetve tisztábbá, az eukaliptusz illóolaj párologtatása pedig a légúti betegségek, elsősorban a náthás, eldugult orr esetén adhat enyhülés.