Fizetési lehetőségek

Jelenleg háromféle módon fizetheted ki a megrendelésedet:
 

  1. A csomag kézhezvételekor, készpénzben

  2. Előreutalással, a Kerekegészség Kft. bankszámlájára

  3. A megrendelés feladásakor on-line, bankkártyád segítségével

 

  1. Fizetés a csomag kézhezvételekor

Ha a szállítási módok közül a házhoz szállítást választod, akkor fizethetsz megrendelésedért a csomag kézbesítésekor a futárnak. Ennek plusz díja van, melyet a rendszer automatikusan hozzászámol megrendelésedhez, amennyiben ezt választod. Jelenlegi díja 290,- Ft, 28.000,- Ft feletti megrendelési érték felett ingyenes, azaz átvállaljuk ezt a költséget. Kérjük, vedd figyelembe, hogy a futároknak csak készpénzt áll módjukban elfogadni. Köszönjük!

A Pick Pack pontokon is fizethetsz átvételkor, ebben az esetben 290,- Ft az utánvét kezelési díja, de 28.000,- Ft megrendelési érték felett ingyenes. A legtöbb Pick Pack ponton viszont lehetőség van bankkártyás fizetésre átvételkor, erről kérjük, hogy tájékozódj előre, akár a kiválasztott árushelyen, akár a http://www.pickpackpont.hu/ oldalon.

 

  1. Fizetés banki előreutalással

Bármely kiszállítási módot választod is, megrendelésedet kifizetheted úgy, hogy a teljes összeget elutalod a Kerekegészség Kft. bankszámlájára. Ennek menete a következő:

  • a megrendelés feladásakor kiválasztod az előreutalás kifizetési módot

  • a megrendelés véglegesítése után kapsz egy visszaigazoló levelet, ez tartalmazza az utaláshoz szüksége banki adatokat

  • amikor elutalod a megrendelés összegét, írd be megjegyzésbe a megrendelés számát hivatkozásként

  • ahogy beérkezik számlánkra a megrendelésed teljes összege, csomagoljuk megrendelésed

Az utalást internet bankodon keresztül intézheted vagy személyesen befáradva bankod bankfiókjában. Az utalt összeg jelenleg 1 munkanapon belül kerül jóváírásra. Ha ezt a fizetési módot választod, úgy a megrendelés leadásától számított 10 munkanapon belül van lehetőséged a tranzakció lebonyolítására, ha ez nem történik meg, akkor a 11. munkanapon úgy vesszük, hogy lemondtad a megrendelésedet és töröljük azt. Ha esetleg egyéb oka lenne a késedelemnek, úgy kérjük jelezd nekünk!
Ennek a kifizetési módnak nincs külön díja, azaz ingyenes.

 

  1. Fizetés on-line, bankkártyával

Választhatod a bankkártyás on-line fizetési lehetőséget is a kifizetésre. Ebben az esetben a fizetési módok közül a Bankkártyás fizetést válaszd, és a megrendelés véglegesítésekor átvezetünk a CIB Bank biztonságos oldalára, ahol bankkártyád megfelelő adatait megadva tudsz on-line fizetni megrendelésedért.

Ez a fizetési mód teljesen biztonságos, hiszen a CIB Bank erre rendszeresített biztonságos oldalán történik, onnan adatok nem kerülnek ki, csak a kifizetéskor, a beazonosításhoz szükségesek. Mi, a Kerekegészségnél, ezeket az adatokat nem látjuk, semmilyen módon nem kapjuk meg, csak a kifizetés eredményességéről kapunk tájékoztatást.

Ha a kifizetés sikeres volt, akkor kapni fogsz egy automatikus levelet a webáruháztól, ami a megrendelésed részleteit tartalmazza. Ha nem sikerült a kifizetés, abban az esetben csak Te kapsz erről tájékoztatást.

Bármely bank által kiadott bankkártyával tudsz fizetni, ha az alkalmas internetes fizetésre/vásárlásra, azaz nem szükséges, hogy azt a CIB Bank adja ki, csak nekünk ez a bank adja az on-line fizetéshez szükséges technikai hátteret, velük állunk szerződésben.

Érdemes elolvasni a teljes tájékoztatót, amely a bankkártyás on-line fizetési módról szól, ebben választ kaphatsz a legtöbb, Benned esetleg felmerülő kérdésre. De ha még további kérdésed van, vagy bizonytalan vagy, hogy bankkártyád használható-e internetes vásárlásra, akkor megkeresheted kérdéseddel a bankkártyádat kibocsájtó bankodat is.

Ennek a kifizetési módnak nincs külön díja, azaz ingyenes.