Hűségprogram

A Kerekegészségnél jutalmazzuk hűségedet. Minden vásárlással forint-kedvezményre váltható hűségpontokat (kerekegészség pont, azaz kp) gyűjtesz, és visszatérő vásárlóként, ha eléred a megadott vásárlási szintet, akkor törzsvásárlói tagságot ajánlunk fel Neked, azaz onnantól kezdve 5% vagy 10% állandó kedvezményt kapsz nálunk.

 

Hűségpontok gyűjtése


Minden termék megvásárlásával hűségpontokat, azaz kerekegészség pontokat (röviden kp) gyűjtesz. Ennek pontos mennyiségét az adott termék adatlapján látod. Ezek a termékpontok összeadódnak, és a megrendelés teljesítésével (azaz ha átvetted megrendelésedet) írjuk jóvá fiókodban, azaz onnantól használhatod fel szabadon, egy következő vásárlásodnál.
Te döntöd el, hogy mikor használod fel ezeket a kerekegészség pontokat: 1 kp = 1 Ft. Nincs minimum felhasználható kp, azaz akár 10 kp is leírható a megrendelés összegéből, azonban a kedvezménypontok csak egyben érvényesíthetőek. Tehát ha pl 1230 pontot gyűjtöttél, akkor ezt csak így egyben tudod felhasználni, azaz 1230 Ft kedvezményben részesülsz az adott rendelésnél.

Ha nem kerül levásárlásra az összegyűjtött kp-d, akkor sem vész el, mert folyamatosan gyűjtheted és bármikor levásárolhatod időkorlátozás nélkül. Fiókodba belépve, Kedvezményeim címszó alatt találod a hűségpont történetet, ott ellenőrizheted a felhasználható hűségpontok összegét is.

 

Törzsvásárlói tagság


Ha a leadott és teljesített megrendeléseid összege eléri a bruttó 50.000,- forintot, úgy automatikusan megkapod a Kerekegészség Hűséges Vásárlói tagságot, azaz onnantól minden termékünk árából 5% kedvezményt kapsz..

 

Amennyiben a teljesített rendeléseid összege eléri a bruttó 100.000,- forintot, úgy automatikusan megkapod a Kerekegészség Megőrző tagságot, amely minden további megrendelés esetén a termékek áraiból 10% kedvezményt biztosít .

 

Ha felhasználóneveddel, jelszavaddal bejelentkezel oldalunkra, akkor törzsvásárlói tagságodnak megfelelő kedvezményes árakat fogod látni. Az időszakos akciós termékek esetében nem jár a törzsvásárlói kedvezmény, illetve a számodra kedvezőbb árat kapod majd, így pl ha már megkaptas a Kerekegészség Megőrző tagságot (10%), akkor egy 8% árakció esetén Te akkor is 10% kedvezményt kapsz, 20% árakció esetén pedig ugyanúgy 20%-kal kedvezőbb áron vásárolhatod meg az akciós teméket.

Ezek a törzsvásárlói kedvezmények a kiszállítás és a fizetés esetleges költségeire nem vonatkoznak. De 25.000 Ft (bruttó) vásárlási érték felett a kiszállítás törzsvásárlóinknak is ingyenes!

A törzsvásárlói kedvezményi tagságokról automatikusan értesítő levelet küldünk, és onnantól már mindig részesülsz törzsvásárlói kedvezményünkben!

Ugye megéri!