Tippek & receptek

2013. december 16.
Talán nem a legszebb, de biztos, hogy a legegyszerűbb fürdőbomba recept! És mivel még kényezteti is a bőrt, bátran ajánljuk felnőttnek, gyermeknek egyaránt.
házi deo stift
2013. december 05.
Ez az a recept, ami hónapokig érlelődött. És nem is igazán az összetétel miatt, hanem szerettem volna alaposan letesztelni, így a folyamatban benne volt férj, barátnők és azok csatolmányai is. Azt hiszem sikerült, elég jól ... lehet tesztelni és visszajelezni.
bőrradír házilag
2013. december 04.
Könnyen és nem utolsósorban igazán gyorsan elkészíthető, kényeztető kozmetikum a bőrradír. Igazán ötletes kis ajándék.
Ovis csoport
2013. október 18.
Egy pofon egyszerű módszer a zárt légterek (óvoda, iskola, munkahely ...) fertőtlenítésére, egészségünk megőrzésére vagy pusztán egy kis jókedvre derítésre ...
házi jégkrém
2013. július 17.
Sok gyümölcs, egy kis víz és némi nyírfacukor. Ennyi kell a jégkrémhez és a gyerekek örömének!
A mosásról
2013. június 17.
A lányom szerint a mosás az, amikor ruhák kergetőznek a vízben. Szerintem pedig a mosás az, aminek soha nincs vége és mindig meg kell küzdeni a nyavalyás foltokkal.
Eperlekvár befőzés
2013. június 14.
Egy könnyű de kalandos eperlekvár története.
Bodza
2013. május 29.
Bodza szezon nagy slágere a szörp és ilyenkor olyan méltánytalanul mellőzzük a limonádét.
Házi szappan reszelékből
2013. március 22.
Egyre többen vállalkoznak rá, hogy saját maguk készítsenek szappant, de még többen érdeklődnek a téma iránt, viszont ódzkodnak a lúgtól és szappankészítési maceráktól. Ezt valahol meg is értem, mivel már én is jártam pórul a lúggal és bizony volt, hogy a kukában landolt az egész tömb szappanom.
natúr szappanból folyékony szappan
2013. február 12.
Környezet-, pénztárca- és bőrbarát tippünk: hogyan készíthetsz egy darab natúr szappanból több flakonnyi folyékony szappant.

Oldalak