Rólunk

Rólunk

Kerekegészség oldal azzal a céllal jött létre, hogy gondosan válogatott termékpalettát nyújtsunk azoknak, akik a természetesség hívei. Törekedtünk arra, hogy a kínált kozmetikumaink minél inkább csak natúr, táplálékkiegészítőink természetes alapanyagúak, a szerveztünk számára legjobban hasznosulók legyenek. Fontosnak tartjuk, hogy ne szedjünk nyakra főre mindenféle szert, hanem csak azt, amire szervezetünknek szüksége van, az viszont a lehető leghatékonyabb legyen.
Törekszünk arra is, hogy árfekvésben alternatívát nyújtsunk, így kedvezőbb, de egyben jó minőségű árukat is találtunk és folyamatosan keresünk.

Az egészséges életmóddal kapcsolatos témákat is körbejárjuk, folyamatosan új és új kérdéseket felvetve úgy, hogy mi magunk is tapasztalatokat szerzünk és vizsgálatokkal alátámasztjuk. De nyitottak vagyunk az eszmecserére is, kifejezetten érdekel minket, hogy Nektek mi a tapasztalatotok, véleményetek.

Éljünk egészségesebben, legyen kerekebb a világ!

 

Rita

Már gyerekkoromban az a gyógyszereket a párna alá dugdosós típus voltam. Aztán gimnazista koromban ösztönösen el kezdtem keresni a természetes megoldásokat, ami a 80-as évekről lévén szó, nem is volt könnyű. Így alakult ki az első nagy mánia a gyógynövények. Később, egyre több dolgot ismertem meg és próbáltam ki. Majd a gyerekeim érkezése végképp a környezettudatosság és természetes megoldások felé terelt.

 

Mariann

Természetes megoldások keresésére szinte rá lettem kényszerítve, mivel egy kifejezetten „hiper-érzékeny” alkat vagyok. Valahogy minden másképp működik nálam, mint az a szokásos: nem tudok "simán"méregteleníteni, a bőröm nagyon érzékeny és minden apróbb méregre heves reakciókat vált ki a szervezetem. Mikor erre rájöttem, elkezdtem keresni az alkatomnak megfelelő termékeket és megoldásokat. Ezt később a családom igényei is bővítették. A gyerekeim tesztalanyként is működnek, mert annyira válogatósak, hogy bármit nem szednek be, kritikusak az adott táplálékkiegészítő formája, mérete, íze, aromája miatt is.

Mivel mindkettőnk életében egyre több tapasztalat gyűlt össze és egyre kíváncsibbá váltunk, így megszületett a gondolat is, hogy ezeket az ismereteket érdemes lenne másokkal is megosztani. Segítségünkre vannak szakértőink is, akik véleményét kikérjük nemcsak termékválasztékunk kialakításában, de egy-egy téma kapcsán is.