Szakértőink

Fontosnak tartjuk, hogy hiteles szakmai szempontokat és érveket tegyünk közzé, ezért elsődleges szempontunk, hogy szakértők bevonásával adhassunk tippeket, tanácsokat és javaslatokat. Ezúton is szeretnénk hálás köszönetünket kifejezni segítségükért!
Állandó szakértőink mellett egyes új témákhoz további szakértők megkeresését és felkérését is tervezzük.

Ha kérdésetek van egy adott témában vagy egy termékünkkel kapcsolatban, akkor írjatok a hello@kerekegeszseg.hu e-mail címünkre, és mi továbbítjuk az általatok megnevezett szakértőnek vagy a levélben megjelölt téma alapján kiválasztjuk nektek azt a szakértőt, aki tud segíteni. Várjuk felvetéseiteket, kérdéseiteket!

 

Dr. Juhász Zsuzsanna, fül-orr-gégész, klinikai immunológus allergológus szakorvos


1993-ban végzett a Semmelweis Orvostudományi Egyetem Általános Orvostudományi Karán. A szakvizsgák megszerzéséig az Uzsoki utcai Kórház Fül-Orr-Gégészeti Osztályán dolgozott, majd kerületi fül-orr-gégészeti, valamint a Péterfy Kórház allergológiai járóbeteg szakrendelőjében tevékenykedett. 2007-ben indította fül-orr-gégészeti, allergológiai magánrendelését, ahol azóta főállásban rendel. Homeopátiás kezelést alkalmaz, előnyben részesíti a természetes gyógymódokat. Kiemelt érdeklődési területe a légúti allergiák, immunterápiás kezelés, valamint a melléküreg gyulladások kezelése.
A doktornőnek kérdések
et itt  lehet feltenni. Elérhetőség itt. 

 

 

Dr. Somkövi Ágnes, homeopátiás orvos, tüdőgyógyász

1990-ben végezett a Semmelweis Orvostudományi Egyetem Általános Orvostudományi Karán, majd a budapesti Szent János Kórházban tett tüdőgyógyász szakvizsgát. Többféle alternatív gyógyászati ággal került kapcsolatba, ezek között kiemelkedő helyen szerepel a mindennapi gyakorlatában a homeopátia és a Schüssler arcdiagnosztika alkalmazása is.

 

 

 

Dr. Tihanyi István, gyermekgyógyász, természetgyógyász szakorvos, homeopata, iridológus

1985-ben végzett az Ungvári Orvosi Egyetemen, majd a kárpátaljai Felsőkalocsán (Kolocsava) mint körzeti orvos dolgozott, itt kezdett először foglalkozni a természetgyógyászattal, fitoterápiával (gyógynövényekkel és homeopátiával). 1992-ben a Miskolci Természetgyógyász Központ meghívására Magyarországra költözött, ahol 1993-ban megnyitotta magánrendelőjét az INTERLAB praxisközösségben. 1996-tól szakmai munkássága elismeréseként meghívták a Népjóléti Miniszter Tanácsadói Testületébe, ahol részt vett a Természetgyógyászati Törvény megalkotásában. 2007 óta a Gyermekrák Alapítvány Kuratóriumának tagja. 2008-ban az Elixír magazin szerkesztőbizottsági tagjává választották. Gyakran kap meghívást a Magyar Rádióban és Televízióban ismeretterjesztő és tanácsadó előadásokra. és rendszeresen tart tudományos előadásokat és természetgyógyászati szakmai továbbképző tanfolyamokat.

 

 

Tóth Katalin, aranykoszorús mester kozmetikus

Évtizedek óta praktizáló kozmetikus, aki holisztikus szemléletmód jegyében ötvözi a természetes, magas minőségű hatóanyagokkal történő kezeléseket a legmodernebb gépek nyújtotta professzionális megoldásokkal. Saját holisztikus masszázstechnikával, valamint életmód-, smink- és otthoni bőrápolási tanácsokkal látja el vendégeit.

Honlapja itt érhető el.