Szállítási módok és díjak

A megrendelésed átvételére 3 féle szállítási mód van:

  1. Házhozszállítás futárszolgálattal

  2. Átvétel egy általad választott Pick Pack Ponton

  3. Személyes átvétel 

Megrendeléstől számított szállítási idő általában 1-3 nap, de ez bizonyos termékek esetében eltérhet, amelyet a termék adatlapján minden esetben feltüntetünk! Több termék megrendelése esetén a leghosszabb határidőt kell figyelembevenni. 

1. Házhozszállítás futárszolgálattal

A megrendelt terméket Magyarország egész területén házhoz szállítjuk, a kézbesítést részünkre az MPL, a Magyar Posta futár szolgálata végzi, 1-2 napos vállalási idővel, tehát amikor megrendelésedet összecsomagoljuk és átadjuk a futárnak (erről értesítést is kapsz) a következő munkanapra, de legkésőbb a második munkanapon várhatod a megrendelésed.

A futár díja Magyarország egész területén:

0 - 14.999 Ft (bruttó) rendelési érték esetén: 1.290 Ft

150.000 - 27.999 Ft (bruttó) rendelési értéknél: 990Ft

28.000 Ft (bruttó) rendelési érték felett a szállítási költséget átvállaljuk, így ebban az esetben Neked 0 Ft-ba kerül.

A futár maximum 2-szer kísérli meg a kiszállítást. Ha a megadott címen nem talál, akkor telefonon egyeztet Veled, hogy a Neked legalkalmasabb időpontban újra leszállíthassa a kívánt terméket. Ezért fontos rendeléskor a kiszállításhoz kapcsolódó mobilszámot is megadni. Ha a 2-szori kísérlet után sem jár sikerrel, akkor az árut visszaszállítja hozzánk. Munkatársunk további 1 héten keresztül ismét próbálkozik a kapcsolatfelvételre. Ha ez neki sem sikerül, akkor ezután az 1 hét után töröljük a megrendelést a rendszerünkből.

A futár általában 9-17h között érkezik, munkanapokon, így szállítási címnek kérünk olyan helyet jelölj meg, ahol napközben tartózkodsz, illetve ha megbízol valakit az átvétellel, akkor megadhatod az ő nevét, telefonszámát no és persze a címét is. Ha utánvétet választottál a fizetési módoknál, azaz a csomag átvételekor fizetsz, akkor mindenképpen vedd figyelembe, hogy a futár csak kézpénzt tud elfogadni (díjazást lásd a fizetési módoknál).

A szállítási címeket tárolja a rendszer, azaz automatikusan elmenti, első használat után, és legközelebbi rendelésednél már felajánlja a választást a személyes címlistádból. Ezeket a szállítási címeket és a számlázási címeket is szerkesztheted, alapértelmezetté tehetsz egyet, vagy továbbiakat is megadhatsz, ha Fiókodba belépve, a Címeim menüpontba belépsz.

 

2. Pick Pack Ponton történő átvétel

Magyarország közel 130 városában működő Pick Pack pontokra is kérhető küldeményed.  A jelenleg közel 400 Pick Pack Pont olyan Relay, Inmedio hírlapüzletek valamint OMV és Avanti töltőállomások, amelyek frekventált helyeken, forgalmas csomópontokban találhatók, és általában hétvégén is nyitva tartanak. A Relay üzletek közlekedési csomópontoknál (MÁV, BKV, FKF, Volán társaságok), az Inmedio üzletek bevásárló központokban, hipermarketekben, nagyvárosok sétálóutcáin, főutcáin találhatóak meg, míg az OMV és Avanti töltőállomások a gépjárművel közlekedők számára biztosítanak könnyű megközelíthetőséget.

Ha ezt a szállítási módot választod, akkor megrendeléskor a legördülő boltlistából ki kell választani a Neked megfelelő csomagátadó-helyet. A megrendelt áru Pick Pack pontra történő megérkezésekor értesítést küld az átadóhely az általad megadott e-mail címre, melyet követően csomagodat azonnal átveheted, az értesítést követően 5 munkanapon keresztül, az üzletek nyitva tartási ideje alatt, amely átlagosan hétfőtől-vasárnapig 08.00 – 20.00 óráig vannak nyitva.

Pick Pack pontban történő csomagátvétel díjai a következők:

0 - 14.999Ft (bruttó) megrendelési érték esetén: 890Ft

15.000 - 27.999Ft (bruttó) megrendelési értéknél: 690Ft

28.000Ft felett a szállítási költséget átvállaljuk, így abban az esetben Neked 0 Ft-ba kerül.

Pick Pack pontos átvétel esetén a kiszállítás +1-2 nappal tovább tart, mint a futáros, mert ilyenkor a Pick Pack pontok központi raktárából még le kell szállítani a megjelölt átvevő pontra a csomagodat. Az átvevőhelyek nagy részében van bankkártyás fizetési lehetőség, erről érdeklődj az adott árushelynél.

 

3. Személyes átvétel

Személyes átvétel előre egyeztetve lehetséges. Rendelés leadása után küldünk egy e-mailt, hogy pontosan mely időpontban és milyen módon. Orientációul: páros héten reggel 7 - 13 óra között, míg páratlan héten 13 - 19 óra között, de kérünk hagyatkozz az e-mailben megadottakra. Telefonon is lehetséges egyeztetés a 0670/466-6166 számon.
Az átvétel helye: 1132 Budapest, Visegrádi u. 50/A.